• Nappi-Luppa.jpg

Yhdistysesittely

Länsirajan Kennelkerho ry on yli 450 jäseninen aktiivinen koirayhdistys Länsi-Lapista. Yhdistyksen kotipitäjänä on Pello, mutta toiminnan tavoitealueena ovat myös Ylitornion ja Kolarin kunnat. Jäseniä Kerholla on ydinalueensa lisäksi ympäri Suomen sekä myös Ruotsin puolelta.

Kennelkerhomme tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten koirien käyttöä alueellamme. Järjestämme vuosittain erilaisia koulutuksia, kilpailuja, kursseja sekä luentoja koiranomistajille. Eri rotujen käyttökokeet sekä koiranäyttelyt ovat myös tärkeä osa toimintaamme. Olemme Lapin Kennelpiirin ja Suomen Kennelliiton jäsenyhdistys. 

Historia

Länsirjan Kennelkerho on järjestänyt kunniakkaasti mm. : Karjalankarhukoirien Kuningatarottelun, Pohjanpystykorvien SM, Laikojen SM, Ruotsin valkoisten hirvikoirien epävirallinen SM, Koppelohaukut, Toko-kokeita, Pk-kokeita, Agility-kisoja, kaikkien rotujen koiranäyttelyitä, ryhmänäyttelyitä, erikoisnäyttelyitä, Koiraseminaareja vuodesta 2010 sekä lukuisia kokeita ja koulutustilaisuuksia. Toimintamme taloudelliseksi varmistamiseksi vuokraamme hallia mm. jalkapalloilijoille ja muille pelaajille sekä paikalliselle jousiammuntaseuralle. Samaa tarkoitusta palvelevat erilaiset konsertit ja tilojen vuokraaminen muille yhdistyksille.

Puheenjohtajamme: Tuomo Alapuranen 1985-91, Tuomo Waara 1991-93, Liisa Teronen 1993-94, Tuomo Waara 1994-2000, Pekka Salminen 2000-