Vuoden näyttelykoira -säännöt

Kiertopalkintoa voi hakea koiralle, jonka omistaja tai haltija on Länsirajan Kennelkerho ry:n jäsen. Tulokset huomioidaan kalenterivuoden (1.1.-31.12.) ajalta enintään viidestä ja vähintään kahdesta näyttelystä. Ulkomailla järjestetyistä saadut tulokset huomioidaan, mutta vähintään yhden tuloksen täytyy olla Suomessa järjestetystä, Suomen Kennelliiton alaisesta näyttelystä. Mikäli tulokset menevät tasan, verrataan sijoituksia ROP, RYP, BIS.

Vuoden näyttelykoira palkitaan kiertopalkinnolla hallituksen erikseen vahvistamassa tilaisuudessa (koirailtamat tms.) Palkinnon saaja huolehtii itse palkinnon noutamisesta. Tulokset julkaistaan kerholehdessä ja kerhon kotisivuilla. Kiertopalkinnon saaja on velvollinen kaiverruttamaan koiransa tiedot pokaaliin ja toimittamaan sen sihteerille viimeistään viikko ennen seuraavia iltamia tai suoraan iltamiin. Lisäksi palkitaan erikseen vuosittain kaikki MVA-tittelit (samana vuonna saavutetuista muotovalion arvoista tulee sama pokaali).

Kilpailuihin osallistuvien koirien pisteet, sekä valiotiedot tulee ilmoittaa kilpailukautta seuraavan maaliskuun 31.päivään mennessä sähköpostilla näyttelyjaoston puheenjohtajalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoita tulokset eriteltyinä: aika, paikka, tuomari, näyttelyn tyyppi (rn/kr/kv/nord/er), luokka, sijoitus, pisteet erikseen joka näyttelystä sekä yhteispisteet. Lisäksi koiran nimi, rotu, rekisterinumero, sekä omistaja.

Pisteiden lasku tapahtuu oheisen taulukon mukaisesti. Vain näyttelyn paras tulos huomioidaan (esim. ROP-tuloksesta saa 10/11/13 pistettä, lisäpisteitä ei saa enää erikseen SA-tuloksesta). Tulosten ilmoittaja on velvollinen toimittamaan koiran tulokset näyttelyjaoston puheenjohtajalle ja laskemaan valmiiksi koiran pisteet. Tulosten vastaanottaja tarkistaa tuloksia pistokokein. Sellaisista ulkomaan näyttelyistä, joista tuloksia ei ole saatavissa Internetistä, on liitettävä todistus hakemuksen liitteeksi. Vaillinaisia hakemuksia ei huomioida. Koiramäärällä rotun kehässä ei ole merkitystä pisteitä laskiessa. Titteleistä ei saa lisäpisteitä eikä niistä anneta erillistä palkintoa, kuten muotovalion arvoista.

 

Tulos Ryhmänly KR / Nord KV-nly/ER
BIS1 18 23 25
BIS2 17 22 24
BIS3 16 21 23
BIS4 - 20 22
RYP1 - 18 20
RYP2 14 17 19
RYP3 13 16 18
RYP4 12 15 17
ROP 10 11 13
VSP 8 9 11
PU/PN2 6 7 9
PU/PN3 5 6 8
PU/PN4 4 5 7
ERI SA 1 2 4
ERI - 1 3

 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 13.2.2019.