Liity jäseneksi

Tervetuloa virkeän yhdistyksen jäseneksi. Jäsenyys sisältää runsaasti opastus- ja koulutustilaisuuksia ym. mukavaa.

Vuonna 2018 kerhon jäseneksi liittyvät saavat vuoden 2017 kerholehden.

Jäsenmaksut

Vuosijäsen 15  €

Perheenjäsen 5 €

Nuorisojäsen 5 €  (alle 15 -vuotias)

Täytä liittymiskaavake

Liittyminen onnistuu helpoiten lähettämällä alla olevan liittymiskaavakkeen. Kaavake lähettää tietosi sähköpostilla yhdistyksen jäsensihteerille. Henkilötietojasi ei tallenneta tälle palvelimelle.

Jos on kysyttävää jäsenyydestä, haluat tehdä osoitteenmuutoksen tai lopettaa jäsenyytesi, niin ota yhteyttä jäsensihteeriimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jatkossa jäsenlehti postitetaan vain niille, jotka ovat maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksunsa 31.10. Mennessä.

Vuonna 2018: 31.10.2018 mennessä maksaneille.

Liittymiskaavake

Liity jäseneksi täyttämällä tämä kaavake. Pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä.
Minkä jaoston toiminta kiinnostaa sinua eniten
Saammeko julkaista nimesi ja koirarodun yhdistyksen julkaisuissa?
Saammeko lähettää sinulle jäsenmaksut ja -kirjeet sähköpostitse?
Ltaa uudelleen
Täytä turvakoodin tummat merkit tyhjään kenttään.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd