Liity jäseneksi

Tervetuloa virkeän yhdistyksen jäseneksi.

 

JÄSENMAKSUT

Länsirajan Kennelkerhon 2021 jäsenmaksut tulee maksaa 31.1.2021 mennessä kerhon tilille:

FI42 5643 0940 013297

saaja: Länsirajan Kennelkerho ry

viite: 697015

 

Jäsenmaksut vuonna 2021

Vuosijäsen 20  € 

Perheenjäsen 5 €

Nuorisojäsen 5 €  (alle 18-vuotias)

 Jäsen, joka ei ole maksanut jäsenmaksua kahtena vuonna peräkkäin katsotaan eronneeksi seuraavan kalenterivuoden alusta lukien ilman erillistä ilmoitusta. 

Täytä liittymiskaavake

Liittyminen onnistuu helpoiten lähettämällä alla olevan liittymiskaavakkeen. Kaavake lähettää tietosi sähköpostilla yhdistyksen jäsensihteerille. Henkilötietojasi ei tallenneta tälle palvelimelle. Maksa kuluvan vuoden jäsenmaksu omatoimisesti ilmoittautumisen yhteydessä ja toimita kopio maksukuitista jäsensihteerille lrkkjasensihteeriTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Erillistä laskua ei lähetetä. Jäsenyys astuu voimaan vasta, kun jäsenyys on hyväksytty hallituksen kokouksessa. Hallitus käsittelee vain ne jäsenhakemukset, joiden jäsenmaksu on maksettu.

 

Jos on kysyttävää jäsenyydestä, haluat tehdä osoitteenmuutoksen tai lopettaa jäsenyytesi, niin ota yhteyttä jäsensihteeriimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Jatkossa jäsenlehti postitetaan vain niille, jotka ovat maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksunsa 31.10. mennessä.

_____________________

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen ja se vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn koko EU:n alueella. Asetuksen tavoitteena on parantaa luonnollisten henkilöiden oikeusturvaa henkilötietojen käsittelyn osalta.

 

Merkittävin muutos tietosuoja-asetuksessa on, että henkilöllä on oikeus pyytää henkilötietojaan tarkastettavaksi, korjattavaksi tai poistettavaksi.

Rekisterinpitäjän tulee huolehtia siitä, että henkilöistä tallennetaan ainoastaan tarpeellinen tieto. Tätä tietoa voidaan säilyttää niin kauan kuin se käyttötarkoituksen vuoksi on tarpeellista.

 

Lisätiedot ja kysymykset Länsirajan Kennelkerhon henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa pyydämme osoittamaan sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätietoja ja linkkejä GDPR:stä:

Arjen tietosuoja

Tietosuojavaltuutettu 

Liittymiskaavake

Liity jäseneksi täyttämällä tämä kaavake. Pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä.
Minkä jaoston toiminta kiinnostaa sinua eniten
Saammeko julkaista nimesi ja koirarodun yhdistyksen julkaisuissa?
Saammeko lähettää sinulle jäsenmaksut ja -kirjeet sähköpostitse?
captcha
Ltaa uudelleen
Täytä turvakoodin tummat merkit tyhjään kenttään.