Liity jäseneksi

Tervetuloa virkeän yhdistyksen jäseneksi. Jäsenyys sisältää runsaasti opastus- ja koulutustilaisuuksia ym. mukavaa.

Jäsenenä saat hyviä etuja, kuten alennuksen ja etusijan kerhomme järjetämiin luonnetesteihin.

Jäsenmaksut vuonna

Vuosijäsen 15  €

Perheenjäsen 5 €

Nuorisojäsen 5 €  (alle 15 -vuotias)

HUOM! Vuosijäsenen maksu nousee 1.1.2019 alkaen 5€ eli jatkossa se on 20€.

Täytä liittymiskaavake

Liittyminen onnistuu helpoiten lähettämällä alla olevan liittymiskaavakkeen. Kaavake lähettää tietosi sähköpostilla yhdistyksen jäsensihteerille. Henkilötietojasi ei tallenneta tälle palvelimelle.

Jos on kysyttävää jäsenyydestä, haluat tehdä osoitteenmuutoksen tai lopettaa jäsenyytesi, niin ota yhteyttä jäsensihteeriimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jatkossa jäsenlehti postitetaan vain niille, jotka ovat maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksunsa 31.10. Mennessä.

Vuonna 2018: 31.10.2018 mennessä maksaneille.

_____________________

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen ja se vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn koko EU:n alueella. Asetuksen tavoitteena on parantaa luonnollisten henkilöiden oikeusturvaa henkilötietojen käsittelyn osalta.

Merkittävin muutos tietosuoja-asetuksessa on, että henkilöllä on oikeus pyytää henkilötietojaan tarkastettavaksi, korjattavaksi tai poistettavaksi.

Rekisterinpitäjän tulee huolehtia siitä, että henkilöistä tallennetaan ainoastaan tarpeellinen tieto. Tätä tietoa voidaan säilyttää niin kauan kuin se käyttötarkoituksen vuoksi on tarpeellista.

Lisätiedot ja kysymykset Länsirajan Kennelkerhon henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa pyydämme osoittamaan sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja ja linkkejä GDPR:stä:

Arjen tietosuoja

Tietosuojavaltuutettu

Liittymiskaavake

Liity jäseneksi täyttämällä tämä kaavake. Pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä.
Minkä jaoston toiminta kiinnostaa sinua eniten
Saammeko julkaista nimesi ja koirarodun yhdistyksen julkaisuissa?
Saammeko lähettää sinulle jäsenmaksut ja -kirjeet sähköpostitse?
Ltaa uudelleen
Täytä turvakoodin tummat merkit tyhjään kenttään.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd