Eläinten hautausmaa

Yhdistys ylläpitää eläinten hautausmaata, joka sijaitsee Pellossa Ahjolan teollisuusalueen laidalla Yrittäjäntiellä. Hautausmaahan voidaan haudata koirat ja sitä pienemmät eläimet yhteyshenkilön osoittamaan paikkaan. Hautapaikka on voimassa 10 vuotta, jonka jälkeen sen voi lunastaa uudelleen korvausta vastaan, joka on saman suuruinen kuin hautausmaksu.

Hinnat

Eläinten hautaaminen maksaa kerhon jäsenen osalta 70 euroa/koira ja kerhoon kuulumattomilta 90 euroa/koira. Silloin kun koiran omistaja itse kaivaa haudan ja suorittaa hautaamisen, niin maksu on 35 euroa/koira.

Toimintaohjeet

• ota aina yhteyttä ensin hautausmaan yhteyshenkilöön ennen eläimen hautaamista
  • koirat ja kissat haudataan 1m:n syvyyteen ja sitä pienemmät eläimet vähintään 0,5 m:n syvyyteen
  • eläintä ei saa haudata muoviin käärittynä
  • haudoille ei saa laittaa ristiä, mutta muunlainen muistomerkki eläimen haudalle sallitaan ottaen kuitenkin huomioon haudan leveyden, joka on 1 m

Yhteyshenkilö

Riitta Niva
Tapulitie 9
95700 Pello

Puhelin +358 41 502 6828

Kartta

Our website is protected by DMC Firewall!