Ohjeita hallin käyttäjille

Varaus ja vuokraus

Yksittäishenkilöt ja avainvuokraajat

Halli on käytettävissä aina silloin kun varauskalenterissa ei näy tehtyjä varauksia. Huomaa, että tällöin hallissa voi olla myös muita koirakkoja, eli tuntihinnalla halli ei ole kokonaan yksittäisten henkilöiden tai avainvuokraajien käytössä. Tilaa riittää useammalle koirakolle samanaikaisesti.

Vuokraus ryhmälle

Tarkista varauskalenterista hallin vapaat ajat ja ota yhteyttä sihteeriin vuokrataksesi sopivan vuoron. Sihteeri varaa vuoron kalenterista sopimuksen mukaisesti. Otathan huomioon, että pidätämme oikeuden tehdä muutoksia myös vakiovuoroihin, mikäli halli tarvitaan jonkin suuremman tapahtuman käyttöön koko päiväksi.

Tapahtumavuokraus

Mikäli hallia tarvittaisiin esim. suuremman tapahtuman ajaksi vuokralle koko päiväksi tai useammaksi ja kalenterissa ajankohdalle on varauksia, niin kannattaa silti ottaa yhteyttä. Selvitämme tapauskohtaisesti onko jo tehtyjä varauksia mahdollista siirtää, jotta vuokraus onnistuisi.

Avaimen noutaminen

Ennen hallille saapumista sovi hallivuokran maksusta sekä sovi hallin avaimen noutamisesta tai hallin avauksesta esim. seuraavien henkilöiden kanssa:

  • Riitta Niva, 0415026828 (rahastonhoitaja)
  • Suvi Ratavaara, 0400 211 215

Käytön jälkeen

Lähtiessäsi hallilta käytä laita tavarat paikoilleen. Mikäli poistut viimeisenä sammuta myös hallista valot, lukitse ovi sekä palauta avain sovittuun paikkaan. 

Kaikkien hallin käyttäjien toivotaan jättävän myös “tassunjälkensä” hallikalenteriin.