Hyväntekeväisyysepikset Rohkihallilla 15.11.2015

Länsirajan Kennelkerhon agilityjaosto järjestää epäviralliset agilitykilpailut hyväntekeväisyyshengessä sunnuntaina 15.11.2015 klo 12:00 alkaen. Ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 11:00

Epävirallisten agilitykilpailujen tuotto tullaan kokonaisuudessaan lahjoittamaan Lihastautiliitto ry:n kautta Pohjois-Suomen ALS- tapaamisten / vertaistukitapaamisten tukemiseen.

ALS on etenevä motoneuronitauti. Se rappeuttaa lihasten toimintaa ohjaavia liikehermosoluja. Vähitellen lihakset menettävät hermoyhteytensä ja sen seurauksena heikkenevät ja surkastuvat. ALSin aiheuttaja on vielä tuntematon.

Länsirajan Kennelkerhon yksi kouluttaja sairastaa tätä tautia ja sen takia tämä kohde on valittu hyväntekeväisyyskohteeksi.

Hyväntekeväisyysepiksiin voi osallistua maksamalla ao. tilille tai sitten paikanpäällä osanottomaksun. Yhden startit maksu on 5 € ja radan voi uusia 3 € maksulla niin monta kertaa kuin haluaa. Osallistumismaksut lahjoitetaan kohteelle, tulitpa sitten paikalle tai et. Hyvän asian puolesta kannattaa osallistua myös etänä. Kun laitat sähköpostilla tietosi ja "starttien" määrän osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin olet mukana arvonnoissa :-)

Kisaajia on tulossa paikanpäälle pääosin pohjoiselta alueelta, mutta myös Norjasta, Ruotsista ja mahdollisesti aina Etelä-Suomesta asti.

Facebookista löytyy tapahtumalle sivut ja myös täällä Länsirajan Kennelkerhon kotisivuilla on osiossa Tapahtumat- Agility ( http://lansirajankennelkerho.fi/fi/tapahtumat/agility/53-hyvantekevaisyysepikset-rohkihallilla-15-11-2015 ) tietoja kilpailuista. Sieltä löydät varsinaiset luokkatiedot kisalle. Tälle uutissivulle tullaan kokoamaan hyväntekeväisyystapahtumaan osallistuvien tukijoiden ja lahjoittajien tietoja.

Tapahtumatilitiedot:

Länsirajan Kennelkerho ry, tilinro FI42 56430940 013297
BIC OKOYFIHH, viitenumero 1559


KIITOKSIA JO ENNAKKOON KAIKILLE OSALLISTUJILLE !!

                 

  

    

                         

   

    

        

    

 

   

  

Merja Kuntsi, Pirkko Kangas, Liisa Laitamaa, Kari Kauhanen