Näyttelytreeneistä tärkeää infoa

Näyttelyharkat alkavat taas pyöriä tuttuun tapaan 18.9.2018 alkaen.

Niitä varten on varattu hallista vuoro tiistaille 17:00-18:00. Treenivuoro on yhteinen rally tokon ohjattujen harkkojen kanssa. Maksu näyttelyharkoista on 20 euroa / kausi ja se maksetaan kerhon tilille FI42 5643 0940 0132 97. Viitteeseen näyttelyharkat.

Näyttelyharkkojen maksuissa on ollut ongelmia, joten jatkossa harkoissa kävijällä tulee olla lunastettuna harrastekortti. Maksu tulee olla suoritettuna ennen harkkoihin tuloa. Kopio maksukuitista tulee lähettää Tarjalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin osaamme varata kaikille harrastekortit. Ne saa Tarjalta esim. ensimmäiselle kerralle tultaessa. Jos käy niin, ettei korttia ehdi saamaan, harjoituksissa voi käydä maksukuittia vastaan.

Kirjatkaa osallistumisenne hallin seinällä olevaan vihkoon, niin hallitus pystyy seuraamaan harkkojen suosiota. Milloin harkoissa on ohjaaja, ohjaajan tehtävänä on valvoa, että kaikkien nimet ovat vihkossa.

Kortit ovat perhekohtaisia ja numeroituja. Ne oikeuttavat käymään näyttelyharkoissa sekä rally tokon ja tokon avoimilla vuoroilla. Tokon avoimella vuorolla torstaina 17.30 – 18.30 voi myös käydä treenaamassa itsenäisesti näyttelyjä varten. Viime kaudesta poiketen hallia ei jaeta kahtia, jotta tokoilijoilla on mahdollisuus hyödyntää koko hallin pituutta mm. ruutuun lähetyksessä, mutta kyllä siellä jokainen sopii tekemään omaan tahtiinsa.

Näyttelyharkat ja avoimet vuorot on tarkoitettu kerhon jäsenille, jotka ovat maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Our website is protected by DMC Firewall!