Maksutiedot

Kennelkerhon hallitus pyytää että koulutuksiin liittyvät osallistumismaksut ja jäsenmaksut maksetaan jatkossa tilille FI42 5643 0940 013297

Tammi-kesäkuu, näyttelyiden ja tokon kausimaksu 20€, Heinäkuu-joulukuu, näyttelyiden ja tokon kausimaksu 20€. Maksut tilille:  FI42 5643 0940 013297

Laitathan viitteettömiin maksuihin aina viestikenttään mitä koulutusta/kurssia maksu koskee tai "jäsenmaksu 2018 oma nimi". Laitathan maksuihin aina tiedon, että kenen/keiden jäsenmaksua /kurssimaksua olet maksamassa.

 

Kerhon laskut menevät puheenjohtajan/hallituksen kautta maksuun.

LRKK:n laskutusosoite:

Länsirajan kennelkerho /

Pekka Salminen

Hellandintie 10

95700 Pello

 

Eli Länsirajan kennelkerholla on käytössä kaksi tiliä.

hallinkäyttömaksut suoritetaan kerhon hallitilille: FI33 5643 0920 030683

koulutuksiin liittyvät osallistumismaksut ja jäsenmaksut maksetaan jatkossa tilille:

FI42 5643 0940 013297

 

Osallistumismaksuista peritään hinnasta 25%, mikäli peruutus on tehty ilman pätevää syytä. Ja myös silloin kun ilmoittautumista ei peruuteta ollenkaan, eikä ilmoittautunut osallistukkaan ilmoittamaansa kurssiin/kisaan/kokeeseen.

Mikäli osallistumismaksu ei ole suoritettu pyydettyyn päivään mennessä, niin katsotaan ilmoittautuminen peruutetuksi ja paikka menee seuraavalle jonossa olevalle.

 

Varatut hallivuorot tulee perua 3vrk ennen varausta, jos ei pääsekkään tulemaan.Mikäli vakiovuoroa ei ole peruttu 3 vrk aiemmin, vuoro laskutetaan, olipa vuorolla käyttöä tai ei. Perumiset sihteerille. Kerhon omaan käyttöön varattujen vuorojen ohjaajien pyydetään myös mahd. ajoissa ilmoittamaan sihteerille, mikäli vuorolla ei jollakin viikolla ole käyttöä. Näin vuoroa voi tarjota toisille.

Näyttelytreeneissä käyminen edellyttää jatkossa harrastekorttia. Kortti on perhekohtainen. Kortin voi lunastaa maksukuittia vastaan sihteeriltä, katsotaan, saataisiinko ne näyttelyvuorolle. Sama koskee avointa rallya ja tokoa, eli niiden avoimilla vuoroilla voi käydä samalla harrastekortilla. Ohjatut treenit maksetaan erikseen. Avainmaksun 60€ / puoli vuotta, 120€/ vuosi, maksaneet saavat käydä avoimilla vuoroilla entiseen tapaan avainmaksulla, mutta heiltäkin peritään 20€ kausimaksu näyttelytreeneistä. Ja tilinumerot löytyvät tuttuun tapaan kerhon kotisivuilta.